Espargueira

Espargueira is in 2015 opgezet door Luís Ramiro. De wijngaard van Espargueira bevindt zich in Redondo in het hart van Alentejo, de warmste provincie van Portugal.
De wijnen zijn uitvoerig getest op smaak, zo zijn er meer dan honderd samples per wijnsoort getest om tot de ultieme smaken te komen die wij op dit moment bieden.
Espargueira is begonnen met drie rode wijnen en een witte wijn. Inmiddels is dit assortiment uitgebreid met een rosé en olijfolie.

Na regionaal succes ontstond in 2018 het idee de wijnen van Espargueira te importeren en als solo brand aan te bieden op de Nederlandse markt. Naar aanleiding van het succes en belangstelling in Nederlandse kringen is in 2019 besloten een formele onderneming op te zetten. Inmiddels worden jaarlijks ruim 50.000 flessen per jaar gebotteld en verkocht, waaronder een aanzienlijk deel bestemd is voor de Nederlandse markt.

Portugese wijnen en olijfoliën zijn de laatste jaren steeds populairder geworden ten opzichte van andere Europese wijn- en olijf landen. De bescheidenheid van de Portugezen over hun prachtige producten wordt langzaam omgebogen naar trots.
Wij maken deze producten graag beschikbaar zodat iedereen kan ervaren waar die Portugese trots vandaan komt.

Espargueira Nederland is in 2018 gestart en wordt sinds 1 januari 2023 gerund door Paulette Trigo Gassin Hendriks. “Ik ben ontzettend trots op mijn merk dat ik rechtstreeks importeer van de wijngaard in Alentejo.” via deze website kunt u al uw bestellingen plaatsen. Ik zorg ervoor dat uw bestelling binnen 3 werkdagen geleverd wordt.

Bekijk hier ons assortiment voor losse flessen of dozen.

Op deze website staan enkele tips over het schenken en welke producten daar lekker bij smaken. Natuurlijk kunt u de wijnen ook zonder hapje of gerecht nuttigen, ook daar zijn handige schenktips over terug te vinden op deze website.

Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan onze website en eventuele bestelling. Mocht u meer product- of achtergrond informatie wensen aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen via de link op deze website.

Proost en gezondheid namens,

Paulette

Vakantie

Wegens vakantie worden bestellingen pas vanaf week 39 geleverd.

Open chat
Kan ik u helpen?